Solkatten fashion weekend

3-6 Oktober

Plats: Solkatten

I samband med Solkatten Fashion week-end 3-6 oktober har vi premiär för aktiviteten Solkatten: Gör om mig.

 

Nu söker vi dig som vill få hjälp att plocka fram ditt allra bästa höst-jag. Under ledning av vårt kunniga modeteam blir du under en vecka guidad hos våra butiker och får stylinghjälp med köptips. Ni väljer ut tre outfits och du får besöka vår frisör och vår sminkös. Veckan avslutas med en fotoshoot hos vår fotograf innan du slutligen visar upp resultatet i samband med vår modevisning den 3 oktober. Din nya frisyr, sminkningen och fotograferingen bjuder vi på och du får även 2000 kr i presentkort att handla för i våra butiker. Kanske väljer du att köpa någon av dina utvalda outfits? 

 

Bland de sökande kommer vi välja ut två vinnare. Under vecka 39 och 40 träffar du sedan vårt team och lägger upp en plan för din gör-om-mig-resa. Vilka dessa tider är kommer du tillsammans med teamet överens om. För att kunna vinna behöver du dock vara tillgänglig från 16.00-20.00 den 3 oktober då det är då fotoshooten och modevisningen går av stapeln. Vi kommer också att dokumentera veckan och använda bilder i våra sociala medier så det gäller att du gillar att stå framför kameran!

 

Varmt välkommen med din ansökan till Cecilia Lindblom Hilton på solkatten@clfrisk.se senast den 23 september. I ansökan anger du namn, ålder, längd och favoritfärg. Bifoga gärna ett nytaget foto.