Solkatten Köpcentrum | gdpr
18202
page-template-default,page,page-id-18202,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Personuppgiftslagen ersätts av nya dataskyddsförordningen (GDPR)

 

Den 25 maj 2018 träder nya EU-regler om skydd vid behandling av personuppgifter i kraft (den allmänna dataskyddsförordningen (2017/679). GDPR innehåller bland annat regler med grundläggande principer för behandling av personuppgifter och anger förutsättningar för att behandlingar av dessa ska vara lagliga. Förordningen ger den registrerade rätt till information om behandlingen och tillgång till personuppgifter, rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter samt möjligheter att i vissa fall begränsa behandling av personuppgifter.

Solkatten behandlar personuppgifter för att kunna skicka ut information, nyheter, erbjudande, inbjudan till event till i dig som är prenumerant av Solkattens nyhetsbrev. Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till andra företag eller myndigheter. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet genom en länk längst ner i mailet.

 

Dina rättigheter
Du har rätt att få veta hur dina uppgifter behandlas av Solkatten och att få ett utdrag om vilka uppgifter av dig som vi behandlar. Du har även rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade i vissa fall. Integritetspolicyn uppdateras löpande på solkatten.nu/gdpr/ Du kan nå oss på +46 708 416800 och vi kommer att besvara dina frågor så snart som möjligt. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till oss. Vill du läsa mer om den nya förordningen så gör du det på www.datainspektionen.se

 

Solkattens fastighetsägare:
Stora Lundby fastighetsutveckling AB
BOX 2023
429 11 SÄRÖ

Telefon
+46 708 416800

Solkattens nyhetsbrev!

Prenumerera på Solkattens nyhetsbrev och få nyheter, trender och fina erbjudanden direkt i din inkorg. Håll dig uppdaterad om vad som händer – registrera dig här!